Raspored za mjesec svibanj godine 2020.

  Kviz 1. pitanja o europskom filmu

  U kvizu možete sudjelovati i na pitanja odgovoriti na našoj Facebook stranici www.facebook.com/europaukinu.eu na Dan Europe, 9. svibnja od 12 sati Nagrada: 3 europska filma na DVD-u i godišnja propusnica za Kino Metropolis MSU

  U kvizu možete sudjelovati i filmove po insertima prepoznati na našoj Facebook stranici www.facebook.com/europaukinu.eu na Dan Europe, 9. svibnja od 14 sati Nagrada: 3 europska filma na DVD-u i godišnja propusnica za Kino Metropolis MSU

  SKRIVENE VRIJEDNOSTI

  Samohrani otac balansira između stresnoga posla i odgoja kćeri. Kad kći razbije svoju omiljenu igračku, otac shvati da se zahladnjeli odnosi mogu popraviti, isto kao i razbijena igračka.

  UROTA

  Na svoj osamnaesti rođendan, mladić obznani svojoj obitelji da želi putovati Europom, no oni, zabrinuti za njegovu sigurnost, poduzimaju sve da ga odgovore od toga nauma.

  FRIZURA IZ SNOVA

  Mladić posjeti oca koji namjerava otvoriti vlastiti frizerski salon, no nakon što mu banka odbije odobriti pozajmicu za pokretanje posla, sin uzima stvari u svoje ruke i pomogne ocu ostvariti poslovni san.

  MOJ ZVUK

  Autistični mladić nosi slušalice kako bi se zaštitio od buke vanjskoga svijeta. Nakon što otkrije da pod vodom nema nikakve buke, on odluči tišinu morskih dubina uzeti u svoju korist.

  SIMFONIJA NOVOGA SVIJETA

  Glazbenici diljem Europe pripremaju se za nastup dok ih producent promatra iza zaslona. Iako su u različitim zemljama, sviraju ujednačeno i uz pomoć streaming tehnologije predstavit će svoj koncert publici.

  POTRAGA ZA OCEM

  Ben i njegov brat najbolji su prijatelji, iako je Simpel, sada 22-godišnjak, ostao mentalne dobi trogodišnjaka. Kad im majka iznenada premine, braća krenu na ludu ‘’odiseju’’ s ciljem pronaći svoga oca, kojega su zadnji put vidjeli prije 15 godina.

  U kvizu možete sudjelovati i filmove po fotografijama prepoznati na našoj Facebook stranici www.facebook.com/europaukinu.eu na Dan Europe, 9. svibnja od 13 sati Nagrada: 3 europska filma na DVD-u i godišnja propusnica za Kino Metropolis MSU